Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: Άλλοι ήθελαν τον τελικό
Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: Άλλοι ήθελαν τον τελικό

Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: Άλλοι ήθελαν τον τελικό

«Στο Πανθεσσαλικό, το ότι δεν είχαμε νεκρούς, μια ανώτερη υπήρχε από ψηλά και τους φιλούσε όλους. Ήταν τα χειρότερα ίσως επεισόδια και οι χειρότερες οπαδών εντός αγωνιστικού χώρου», τονίζει στον Alpha 96,5 ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρης Διχτάς, σχετικά με τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου Ελλάδας που έλαβε χ το προηγούμενο Σάββατο.

«Εκτός από το δήμο ή κάποιες ενώσεις, όλοι οι υιποι ήταν αρνητικοί. Μιλούσαν για μια γιορτή οι συγκεκριμένοι, ενώ οι υιποι γνωρίζαμε, τόσο οι όσο και οι αστυ, ότι ο αυτός δεν θα ήταν γιορτή. Μήπως ασκήθηκε πίεση σε πολύ πιο ψηλά πρόσωπα από άλλους, μήπως επηρεάζονται κάποιες αποφάσεις από μεγαλοεπιχειρηματίες; Μήπως κάποιοι τα θέλουν τα επεισόδια;», καταγγέλλει ο κ. Διχτάς.

«Όταν πήγε να γίνει η αυτοψία για να γίνει αυτός ο , βλέπαμε όλοι  και εμείς το γνωρίζαμε εδώ, όπως και οι συνάδελφοι που ήρθαν για να δουν το γήπεδο είχαν την ίδια απορία με εμάς: “πώς θα γίνει ο αγώνας εδώ;”. Το συγκεκριμένο στάδιο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα.

Όλες οι δουλειές που έγιναν και οι τροποποιήσεις ήταν προχειροδουλειές. Οι πόρτες έσπασαν σε πέντε λεπτά», αναφέρει ο κ. Διχτάς, εξηγώντας πως το Πανθεσσαλικό στάδιο, όντας Ολυμπιακό έργο, δεν έχει τη σωστή διαρ για τέτοιο αγώνα, καθώς δεν προσφέρει δυνατότητα εισόδου των φιλάθλων μεμονωμένα, ενώ δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει καλός σχεδιασμός στο εσωτερικό του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.

Ακούστε το ηχητικό

Πηγή: http://www.alpha965.gr/%CE%B7%CF%87%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση