Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στο βαθμό ταξιάρχου προήχθη ο Ι. Τόλιας
Στο βαθμό  ταξιάρχου προήχθη  ο Ι. Τόλιας

Στο βαθμό ταξιάρχου προήχθη ο Ι. Τόλιας

Προακτέος στο βαθμό του ταξίαρχου κρίθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς, Αστυνομικός Διευθυντής Ι. Τόλιας.

Μετά την των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Ιωάννη Διαμαντόπουλου και του ενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Κρίθηκαν προακτέοι στον βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, 35 Αστυ Διευθυντές ενικών Καθηκόντων, ανάμεσα σε αυτούς και ο νυν Ι. Τόλιας.

Ο Γιάννης Τόλιας γεννήθηκε το 1964 στο Βόλο, είναι παντρεμένος και δύο παιδιών.

Υπηρέτησε επτά χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ως αξιωματικός, 14 χρόνια στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, όπου διετέλεσε διοικητής και στο Τμήμα Ασφάλειας (μετέπειτα Υποδιεύθυνση) Βόλου ως υποδιοικητής και διοικητής, για έξι μήνες ως διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας και στη συνέχεια στη θέση του υποδιευθυντή και τον τελευταίο 1,5 χρόνο του διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας ς.

Πλέον αναμένονται οι τοποθετήσεις των ταξίαρχων, για να δει από ποιό πόστο θα συνεχίσει την καριέρα του.

Επίσης προάγονται στον βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων 31 Αστυ Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες, ανάμεσα στους οποίους ο νυν Αστυνομικός Διευθυντής Χαρ. Μπαρμπούτης, που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση στη θέση του Α' Αστυνομικού Υποδιευθυντή.

"Αλιεύοντας" την είδηση