Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πολύτιμο “εργαλείο” τα στοιχεία της Ασφάλειας Βόλου για την εξιχνίαση κλοπών από Νοσοκομεία
Πολύτιμο “εργαλείο” τα στοιχεία της Ασφάλειας Βόλου για την εξιχνίαση κλοπών από  Νοσοκομεία

Πολύτιμο “εργαλείο” τα στοιχεία της Ασφάλειας Βόλου για την εξιχνίαση κλοπών από Νοσοκομεία

Πολύτιμο “εργαλείο” αποτέλεσαν το υλικό από τις κάμερες αλλά και οι μαρτυρίες που είχε συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για την εξιχνίαση των κλοπών ιατρικού εξοπλισμού από τέσσερα δημόσια Νοσοκομεία, μεταξύ αυτών και του Βόλου, από την σπείρα Κολομβιανών.

Μόνο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, είχε στη διάθεσή της στοιχεία, όπως μαρτυρίες και υλικό από τις κάμερες, καθώς στις υπόλοιπες κλοπές σε Αγ. Σάββα, Λάρισα και Λαμία, δεν είχε προσδιοριστεί ο χρόνος τέλεσης των κλοπών, όπως στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, συγκέντρωνε στοιχεία που είχε στη διάθεσή της, τα οποία ταυτοποιούσαν δύο από τους τρεις δράστες, ενώ από την πρόοδο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι έρχονταν σε επαφή και με τρίτο άτομο.

Μάλιστα εξακριβώθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποιούσαν είναι νοικιασμένο από Αθήνα.

Τα στοιχεία αυτά, εστάλησαν στην Αθήνα, όπου έγινε γνωστός ο τρόπος δράστης των τριών Κολομβιανών, ηλικίας 20, 37 και 50 ετών.

Κατείχε ένα κιλό

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη 28χρονος από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έγινε στο του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποσότητες βάρους ενός κιλού και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο συληλφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθείς τον Εισαγγελέα.

με μικροποσότητα χασίς

Εν τω μεταξύ, για κατοχή χασίς συνελήφθη 23χρονος Αλβανός από αστυνομικούς της .

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 3,5γρ.

σαν Γεωργιανοί “ποντικοί” σούπερ μάρκετ

Για συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί ηλικίας 30, 46 και 37 ετών από αστυνομικούς της .

Σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκαν οι τρεις Γεωργιανοί, κάτοικοι Αθηνών, να μεταβαίνουν σε Ε. όχημα, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες διαφόρων προϊόντων και ειδών περιποίησης, τα οποία οι δράστες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους, ούτε είχαν ή παραστατικά για την αγορά τους κι εκτιμάται ότι τα είχαν αφαιρέσει από σούπερ μάρκετ.

Οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα

Τέλος για οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς δίπλωμα συνελήφθη από λιμενικούς σήμερα το πρωί στο λιμάνι, ένας 29χρονος Βολιώτης.

Σε έλεγχο που έκαναν λιμενικοί διαπίστωσαν ότι ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα και όπως διαπιστώθηκε το δίπλωμα του είχε αφαιρέσει η Τροχαία για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Κατά του νεαρού βεβαιώθηκε πρόστιμο 200 €, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και αφέθηκε ελεύθερος, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος σε βάρος του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση