Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πλήρωσαν οι Ρουμάνοι κι αφέθηκαν ελεύθεροι
Πλήρωσαν οι Ρουμάνοι κι αφέθηκαν ελεύθεροι

Πλήρωσαν οι Ρουμάνοι κι αφέθηκαν ελεύθεροι

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν λίγη ώρα τα τρία από τα τέσσερα μέλη της ς Ρουμάνων που εξαπάτησαν και έκλεψαν καταστηματάρχες στο Βόλο, αφού στην Αστυνομία εμφανίστηκε συγγενείς τους και πλήρωσε περίπου 900 € για τον καθένα, που είχε ορίσει χθες το Δικαστήριο.

Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο ηλικίας από 18 μέχρι 67 χρονών, που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης για το αμα της κλοπής.

Το απόγευμα της ίδια μέρας οι δύο , μπήκαν ως πελάτισσες διαδοχικά σε δύο καταστήματα στην πόλη του Βόλου ( και οπτικών ειδών) και έκλεψαν συνολικά ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 90 € και διάφορα τρόφιμα.

Στη συνεχεία επιβιβάστηκαν σε επιβατικό αυτοκίνητο, όπου τους ανέμεναν οι δύο άνδρες συνεργοί τους και τράπηκαν σε φυγή. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις να εντοπίσουν τους τέσσερις δράστες και να τους συλλάβουν.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, αλλά και από την κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία αντικείμενα και το συνολικό χρηματικό ποσό των 220 €.

 Η των αλλοδαπών οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, που επέπληξε και άφησε ελεύθερο τον ανήλικο, ενώ οι υιποι τρεις καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών ο καθένας, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ποινές που ήταν εξσιμες προς 10 € την ημέρα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση