Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πεζοί στην πλειοψηφία τους οι παραβάτες στη Μαγνησία 
Πεζοί στην πλειοψηφία τους οι παραβάτες στη Μαγνησία 

Πεζοί στην πλειοψηφία τους οι παραβάτες στη Μαγνησία 

Πεζοί είναι στην πλειοψηφία τους οι  πολίτες στους οποίους βεβαιώθηκαν πρόστιμα από της από την περασμένη Δευτέρα, οπότε  ξεκίνησε η εφαρμογή των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με στοιχεία της , την πρώτη εβδομάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 103 πρόστιμα. Από αυτά 66 ήταν σε πεζούς και 37 σε οδηγούς Ε. οχημάτων.

Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, από τους παραβάτες 68 ήταν Έλληνες και 35 αλλοδαποί.

Οι γυναίκες  φαίνεται να είναι πιο “υπάκουες” στα , καθώς σε μόλις εννέα  επιβλήθηκαν πρόστιμα από το σύνολο των 103 προστίμων και οι υπόλοιποι 94 ήταν άντρες.

Όσον αφορά στις ηλικίες, οι περισσότερες , 61 από τις 103, βεβαιώθηκαν σε άτομα ηλικία 18 – 39 ετών, 36 πρόστιμα σε άτομα ηλικίας 40 – 64 ετών, μόλις πέντε πρόστιμα σε άτομα ηλικίας 66 ετών κι άνω, ενώ ένα επιβλήθηκε σε ανήλικο μεταξύ 15 – 17 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση εντός τριών ημερών και να την αποστείλουν είτε με fax είτε μέσω email στα Αστυνομικά Τμήματα.

Αστυ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, συμβουλεύουν τους πολίτες να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως απαραίτητες και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

α σημειωθεί ότι πρόστιμα δεν έχουν βεβαιωθεί στους Δήμους Σκιάθου και  Αλοννήσου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση