Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Περιπτώσεις βίας και απειλών με συλλήψεις στη Μαγνησία
Περιπτώσεις βίας και απειλών με συλλήψεις στη Μαγνησία

Περιπτώσεις βίας και απειλών με συλλήψεις στη Μαγνησία

Συνελήφθη ένας 51χρονος από Αστυνομικούς του Α.Τ Νοτίου Πηλίου, για παράβαση Νομοθεσίας Περί Ενδοοικογενειακής Βίας & παράβαση Νομοθεσίας Περί Όπλων-Κατοχή.

Ο συλληφθείς, στις 22/04/2020 περί ώρα 11:45 στη Λαμπινού Μαγνησίας βγήκε από το σπίτι του κινούμενος στον αύλειο χώρο , κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), του οποίου η άδεια είχε λήξει, προκαλώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τρόμο και ανησυχία στην 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία είχε πάει στο σπίτι του μετά από προγενέστερη επικοινωνία τους, προκειμένου παραλάβει τα ανήλικα τέκνα τους, για τα οποία έχουν προσωρινά την από κοινού επιμέλεια.

Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Επίσης συνελήφθη 45χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ Αλμυρού, κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε η 35χρονη πρώην σύζυγός του, για παράβαση Νομοθεσίας Περί ενδοοικογενειακής βίας & απειλή, πράξεις που έλαβαν χώρα περί ώρα 17:30 της 22/04/2020 στον Πλάτανο Αλμυρού Μαγνησίας.

Εν συνεχεία, δράστης, αρνούμενος τις σε βάρος του κατηγορίες, υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγό του, η οποία συνελήφθη, για παραβίαση δικαστικής απόφασης και για ψευδή καταμήνυση.

Τέλος συνελήφθη ένας 49χρονος στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας από αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου, για απειλή & παράβαση Νομοθεσίας Περί Όπλων-Κατοχή.

Ο 49χρονος απείλησε 48χρονο γείτονά του με ένα κουζινομάχαιρο συνολικού μήκους 35 εκατοστών περίπου και μήκος λάμας 20 εκατοστών περίπου.

Το κουζινομάχαιρο κατασχέθηκε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναστολή λειτουργίας όλων των τάξεων του 9ου Γυμνασίου Βόλου - https://t.co/IpYezDPDK1 -

  • Στον προγραμματισμό του Υπουργείου Υποδομών το φράγμα της Σκοπιάς Φαρσάλων - https://t.co/t2mCkWIxGP -

  • Συνελήφθη ενώ έκανε τοξοβολία σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο - https://t.co/MmpZKB4Y1A -

"Αλιεύοντας" την είδηση