Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πατέρας και γιος με μικροποσότητα κάνναβης
Πατέρας και γιος με μικροποσότητα κάνναβης

Πατέρας και γιος με μικροποσότητα κάνναβης

Ένας 52χρονος κι ο 26χρονος γιος του συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης αρκωτικών για παράβαση του όμου περί ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τητα βάρος 2,23 γρ., τρία κυνηγητικά , ένα πιστόλι replica, ενώ στην κατοχή του πατέρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τσιγαριλίκια με μείγμα καπνού και κάνναβης.

Επίσης από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου συνελήφθη 33χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τητα βάρους 0,49 γρ., ενώ από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη ένας 20χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 0,87 γρ.

Επιπλέον , από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 25 και 33 ετών καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ από αστυνομικούς του Αλμυρού, συνελήφθη 23χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας ς.

Τέλος στη Σκιάθος συνελήφθη ένας 49χρονος Αλβανός που έκλεψε κρέατα από σούπερ μάρκετ.
Ο 49χρονος εισήλθε στο κατάστημα και αφαίρεσε νωπά κρέατα αξίας 35ευρώ κι επιχείρησε να αποχωρήσει από άλλη έξοδο του καταστήματος, αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση