Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παρέλαβε κάνναβη από ταχυμεταφορές και συνελήφθη
Παρέλαβε κάνναβη από ταχυμεταφορές και  συνελήφθη

Παρέλαβε κάνναβη από ταχυμεταφορές και συνελήφθη

Ένας 48χρονος που παρέλαβε  από ταχυμεταφορές συνελήφθη σήμερα το πρωί, για προμήθεια, διακίνηση, ναρκωτικών και του Νόμου περί όπλων.

Μετά από αξιο πληροφοριών από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών ς, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών , έθεσαν σε  επιτήρηση – παρακολούθηση, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 48χρονου.

Ο 48χρονος, παρέλαβε από υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών,  με αποστολέα   δράστη που δεν είναι Βολιώτης και αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών ς, ένα πακέτο που περιείχε ακατέργαστη βάρους 235 γρ.

Η ποσότητα κατασχέθηκε, ενώ σε σωματική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του 48χρονου μία ποσότητα χασίς, βάρους 6,5 γρ., ένα γυάλινο βάζο με πέντε χάπια ζάναξ και ένα τηλέφωνο.

Σε νομότυπη έρευνα στο του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βάρους 3,95 γρ. , 332 χάπια ζάναξ και τέσσερα χάπια lonalgal και μια μεταλλική σιδερογροθιά.

Ο 48χρονος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση