Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παρέδωσε στην Αστυνομία κυνηγετικό όπλο του παππού του
Παρέδωσε στην Αστυνομία κυνηγετικό όπλο του παππού του

Παρέδωσε στην Αστυνομία κυνηγετικό όπλο του παππού του

Έν κυνηγετικό , που  το είχε ο παππούς του  παρέδωσε σήμερα στο Α.Τ. Ρήγα Φεραίου ένας  37χρονος.
Το κυνηγετικό ανήκε στον παππού του ο οποίος έχει πεθάνει κι ήταν επιμελώς κρυμμένο στο σπίτι.
Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη στα Κοκαλέϊκα 45χρονος Αλβανός, καθώς κατελήφθη να οδηγεί μοτο ιδιοκτησίας άλλου, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
 Γρονθοκόπησε τον πατέρα του και συνελήφθη
Για , συνελήφθη 25χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.
Ο νεαρός  πήγε μεθυσμένος  στο σπίτι του 65χρονου πατέρα του, λογομάχησαν  και τον γρονθοκόπησε.
Ο 65χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σύλληψη 80χρονου για κλοπές
εκκρεμούσε σε βάρος 80χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος του  εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για κλοπές.
Στις 16 Ιουλίου η δίκη Αλβανών για ζωο
Για τις 16 Ιουλίου ορίστηκε η δίκη των δύο Αλβανών 34 και 36 ετών, που συνελήφθησαν χθες γύρω στις 9.00 το βράδυ στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού για ζωο και ζωοκτονία.
Οι δύο αλλοδαποί  έκλεψαν ένα γουρούνι από στάνη στη Γαύριανη, ιδιοκτησίας 79χρονου  και το έσφαξαν προκειμένου να διαθέσουν προς πώληση το κρέας του.
Μετά την τους στον Εισαγγελέα, ορίστηκε δικάσιμος για τις 16 Ιουλίου, ενώ παραμένουν κρατούμενοι καθώς στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και εκκρεμεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Εξιχνιάστηκε κλοπή φορτηγού και 2,5 τόνοι μετάλλων 
Εξιχνιάστηκαν  μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου δύο περιπτώσεις κλοπής που είχαν διαπραχθεί πέρυσι στο Βόλο, ενώ ταυτοποιήθηκαν   ως δράστες δύο άτομα, ηλικίας 20 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κι αναζητείται ένας συνεργός τους.
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ  της 24ης Απριλίου 2017, οι δύο δράστες μαζί με τον συνεργό τους, αφαίρεσαν Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 33χρονου, από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο Βόλο στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου.
Στη συνέχεια, μετέβησαν με το όχημα σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 44χρονου, απ' όπου αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από χαλκό και μπρούτζο, συνολικού βάρους 2,5 τόνων, καθώς και διάφορες μπαταρίες οχημάτων, συνολικού βάρους ενός τόνου.
Το όχημα εντοπίστηκε καμμένο στη Χαλάστρα ς, ενώ οι δύο δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Η  δικογραφία θα υποβληθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοια αδικήματα, καθώς και να ταυτοποιηθεί ο άγνωστος συνεργός τους.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση