Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παραβίασαν το lock down και έκαναν πάρτι στη Μακρινίτσα
Παραβίασαν το lock down και έκαναν πάρτι στη Μακρινίτσα

Παραβίασαν το lock down και έκαναν πάρτι στη Μακρινίτσα

Πέντε νεαροί έσπασαν την καραντίνα και μαζεύτηκαν σε στη για γενέθλια, αλλά εντοπίστηκαν από ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αστυνομικοί του Βορείου Πηλίου να σχηματίσουν δικογραφία και πρόστιμα σε βάρος πέντε νεαρών.

Η συγκέντρωση έγινε την Κυριακή σε στη και αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαινόταν ένας 25χρονος να έχει καλέσει τέσσερις φίλους του 25, 21, 20 και 24 χρονών και να διασκεδάζουν, παρά το lock down.

Σε βάρος των νεαρών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα 3000 € κατά του 25χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συγκέντρωση και 300 € για τον καθένα από τους συμμετέχοντες.

Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάναβης σε καραγιαπί

ια καλλιέργεια κάνναβης συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο ένας 41χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Ο συνελήφθη μετά από κατ' οίκον έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους μέχρι 0.40 μ. και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας που αποτελούνταν από δυο λαμπτήρες και έναν χρονοδιακόπτη ρεύματος.

Ο εξοπλισμός και τα δενδρύλλια εντοπίστηκαν σε ημιτελή όροφο πάνω από το σπίτι που διαμένει.

Οδηγούσε χωρίς

Έναν 62χρονο άνδρα συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί του Βορείου Πηλίου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς οδηγούσε Ι.Χ. χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση