Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παραβάσεις και συλλήψεις στη Θεσσαλία
Παραβάσεις και συλλήψεις στη Θεσσαλία

Παραβάσεις και συλλήψεις στη Θεσσαλία

Στοχευμένοι πραγματοποιήθηκανστους τέσσερις νομούς της ς, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν (19) άτομα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων ελέγχθηκαν (1.988) άτομα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε (1.759) , ενώ παράλληλα βεβαιώθηκαν συνολικά (468) παραβάσεις.

Σύλληψη Λαρισαίου φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (01-10-) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας , διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για .

Σύλληψη Καρδιτσιώτη για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (01-10-) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα εισήλθε σε οικία 63χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα . Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμο δικαιούχο.

Συνελήφθησαν για κατοχή μικροτητας ηρωίνης

Συνελήφθησαν, χθες (01-10-2016) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 28, 34 και 37 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροτητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση