Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παράνομο κέντρο απεξάρτησης στο Κατηχώρι
Παράνομο κέντρο απεξάρτησης στο Κατηχώρι

Παράνομο κέντρο απεξάρτησης στο Κατηχώρι

Στο Κατηχώρι συνέχισε τη δραστηριότητά του, από την περιοχή της Ν. Αγχιάλου, 43χρονος Βολιώτης, που είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο, για λειτουργία υ κέντρου απεξάρτησης από ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο.

Σε έφοδο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κατηχώρι, ο 43χρονος, με έναν συνεργό του 47 ετών συνελήφθησαν και αναζητείται ένας τρίτος ηλικίας 45 χρονών, που κατηγορούνται για ειδικών ποινικών κανόνων.

Στο σπίτι – κέντρο απεξάρτησης, στη διάρκεια της εφόδου, εντοπίστηκαν οκτώ ενήλικες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Ηράκελιο, , κ.α.), που ήταν χρήστες ναρκωτικών και κατέβαλαν το ποσό των 1.000 Ευρώ μηνιαίως για να απεξαρτηθούν από τις ουσίες.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί δεν υπήρχε ειδικό επιστημονικό προσωπικό (γιατροί, ψυχολόγοι κ.ά.), ενώ οι συλληφθέντες δεν είχαν καμία ειδίκευση στο αντικείμενο και το «κέντρο» δεν διέθετε άδεια από το υπουργείο Υγείας.

Στο αυτοκίνητο του 43χρονου που είχε συλληφθεί στις 19 Απριλίου 2017 στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου, όπου επίσης είχε στήσει κέντρο απεξάρτησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 και δύο συσκευασίες αφορολόγητου καπνού βάρους 100 γραμ., με να παραπέμπεται και για του Τελωνειακού κώδικα.

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Για ς χωρίς δίπλωμα, συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν. Πηλίου ένας 22χρονος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση