Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παράνομο καφενείο λειτουργούσε στο Βόλο
Παράνομο καφενείο λειτουργούσε στο Βόλο

Παράνομο καφενείο λειτουργούσε στο Βόλο

Παράνομο καφενείο λειτουργούσε 64χρονος στο Βόλο και συνελήφθη χθες βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της Ομάδας ΔΙΑΣ, μαζί με άλλα άτομα,   για παράβαση του 285 Π.Κ. περί μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας .

Ο 64χρονος, υπεύθυνος παραπήγματος στο Βόλο, λειτουργούσε καφενείο, έχοντας  μέσα άλλα οκτώ άτομα, ηλικίας, 30, 28, 39, 54, 40, 50, 48 και 47 ετών, που έπαιζαν παίγνια.

Σε βάρος του 64χρονου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους υπόλοιπους συλληφθέντες 300 ευρώ πρόστιμο στον  καθένα.

Παραβάσεις στη Μαγνησία

Εικοσιπέντε παραβάσεις βεβαιώθηκαν χθες στη Μαγνησία.

Ειδικότερα, επιβλήθηκαν τρία σε οδηγούς για μη χρήση ς, 12 σε πεζούς και τρία σε οδηγούς γι άσκοπη μετακίνηση και δύο σε Ι.Χ. για υπεράριθμους.

Τέλος, συνελήφθη χθες απόγευμα ένας 22χρονος στην , από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 1,2 γρ.

 

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν -6.005- έλεγχοι, συνελήφθησαν -17- άτομα και βεβαιώθηκαν -101- παραβάσεις.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας ς από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, πραγματοποιούνται καθημερινά από τις αστυνομικές Υπηρεσίες εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, από τις Υπηρεσίες των τεσσάρων (4) Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας μας (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας):

  • πραγματοποιήθηκαν -6.005- έλεγχοι,

  • συνελήφθησαν -17- άτομα και

  • βεβαιώθηκαν -101- παραβάσεις (μη χρήση ς, άσκοπη μετακίνηση κ.α.).

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες συλλήψεις ατόμων πραγματοποιήθηκαν στα Φάρσαλα και στο Βόλο, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ως ακολούθως:

  1. Στα Φάρσαλα, συνελήφθησαν χθες (05-01-2021) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οκτώ (8) άτομα, για παραβίαση της ς περί παιγνίων, καθώς και για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας ς.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενήργησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατέλαβαν τους ανωτέρω συλληφθέντες να διενεργούν με τραπουλόχαρτα παράνομο τυχερό παίγνιο, τη διεξαγωγή του οποίου είχε οργανώσει ένας εξ αυτών, παραβιάζοντας παράλληλα τα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Στο κατάστημα καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το συνολικό χρηματικό ποσό των -8.705- ευρώ, τρεις τράπουλες των τριάντα έξι φύλλων, μία πράσινη τσόχα και πλήθος μαρκών.

Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

  1. Στο Βόλο, συνελήφθησαν χθες (05-01-2021) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, εννέα (9) άτομα, για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Πιο αναλυτικά, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενήργησαν έλεγχο σε χώρο που είχε διαμορφωθεί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατέλαβαν τους ανωτέρω συλληφθέντες να διενεργούν τεχνικά παίγνια, παραβιάζοντας τα που έχουν ληφθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μαγνησίας.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας τονίζεται ότι οι παραπάνω έλεγχοι που έχουν σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση