Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παράνομα τυχερά παίγνια στη Λάρισα
Παράνομα τυχερά παίγνια στη Λάρισα

Παράνομα τυχερά παίγνια στη Λάρισα

Εντοπίστηκε χθες (25-08-2017) το βράδυ στη , από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ς, – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου,  στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

 Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν ένας 54χρονος , προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 55χρονη , η οποία συμμετείχε ως παίκτρια σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η 25χρονη , ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αμα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς είχε θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) εντός διαδικτύου, με διασυνδεδεμένους σ' αυτόν άλλους (10) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πλήρη λειτουργία, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια».

Από το χώρο του υ κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ και τα προαναφερόμενα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

 

 

Καλλιεργούσε τρία χασισόδεντρα 

Επίσης συνελήφθη, χθες (25-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 47χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε δύο οικίες του, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • τρία καλλιεργούμενα , ύψους έως (2,9) , τα οποία εκριζώθηκαν,
  • ένα λάστιχο ποτίσματος,
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών που περιείχαν συνολική ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους (1) κιλού και (323,2) γραμμαρίων,
  • αποξηραμένα φύλλα κάνναβης, βάρους (28,4) γραμμαρίων,
  • μία ζυγαριά,
  • ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • ένα τηλέφωνο και
  • το χρηματικό ποσό των (25) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση