Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παράνομα “φρουτάκια” σε σπίτι στη Λάρισα
Παράνομα “φρουτάκια” σε σπίτι στη Λάρισα

Παράνομα “φρουτάκια” σε σπίτι στη Λάρισα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε χθες (11-12-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, , στο οποίο διεξαγόταν το παράνομο «».

 

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ένας 62χρονος και μία 45χρονη, ως διοργανωτές του τυχερού παιγνίου και ακόμη δύο άτομα, ηλικίας 62 και 71 ετών, που συμμετείχαν ως παίκτες σε αυτό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία, κατελήφθη η 45χρονη να έχει θέσει σε λειτουργία και να διαχειρίζεται δύο ηλεκτρονικούς υπο (servers), οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους αλλά και με πέντε ακόμη ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στην οθόνη ενός εκ των οποίων εμφανίζονταν το «».

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος είχε προβεί στην εγκατάσταση των υπολογιστών για τη διεξαγωγή του προαναφερόμενου τυχερού παιγνίου.

Στον ίδιο χώρο κατελήφθησαν ακόμη ένας 62χρονος και ένας 71χρονος, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες στο τυχερό παίγνιο, ενώ επιπλέον αναζητείται για να συλληφθεί μια 30χρονη, η οποία εκμισθώνει την οικία.

Από το χώρο της οικίας κατασχέθηκαν συνολικά:

  • δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές που λειτουργούσαν ως servers,
  • πέντε πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • μία ασύρματη κάμερα επιτήρησης του χώρου,
  • διαδικτυακός εξοπλισμός (router, διακλαδωτής),
  • το χρηματικό ποσό των (105) ,
  • ένα , καθώς και
  • χειρόγραφες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση