Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παρακολουθούσε και παρενοχλούσε τηλεφωνικά 19χρονη
Παρακολουθούσε και παρενοχλούσε τηλεφωνικά 19χρονη

Παρακολουθούσε και παρενοχλούσε τηλεφωνικά 19χρονη

Άνδρας 45 ετών παρακολουθούσε και παρενοχλούσε τηλεφωνικά 19χρονη και συνελήφθη για χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Βόλου, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τουη νεαρή.

Ο 45χρονος φέρεται να παρενοχλούσε με τηλεφωνήματα τη νεαρή γυναίκα και να την παρακολουθούσε.

για

εκκρεμούσε σε βάρος 67χρονου που συνελήφθη χθες βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή ς οκτώ μηνών για .

Εξαπάτηση υπαλλήλου στη Ν.Ιωνία

Θύμα απάτης έπεσε 60χρονος υπάλληλος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στη Ν.Ιωνία, ενώ σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, σε βάρος 43χρονου από την Αχαΐα που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια .

Η εξαπάτηση φέρεται να έγινε τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο 43χρονος δράστης, υποδυόμενος υπάλληλο τεχνικού τμήματος εταιρείας ηλεκτρονικών συναλλαγών, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 60χρονο υπάλληλο καταστήματος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Ιωνία και με πρόσχημα τεχνικό πρόβλημα στις συναλλαγές σε στοιχηματική εταιρεία που έχει λογαριασμό ο άνδρας, τον έπεισε για μεταφορά ποσού 500 ευρώ.

Ο 60χρονος μετέφερε τα χρήματα κι όταν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για απάτη, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και σε με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 43χρονου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση