Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πακιστανός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα
Πακιστανός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Πακιστανός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Κατά τις απογευματινές ώρες της 07.10. (19:00), συνελήφθη στο Βελεστίνο από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, υπήκοος Πακιστάν 22 ετών, καθότι κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ ιδιοκτησίας του και να στερείται της απαιτούμενης Άδειας Ικανότητας Οδήγησης από την αρμόδια Αρχή ενώ του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των εκατό (100) . Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Ρήγα Φεραίου.

Βραδινές ώρες της 07.10. (22:00), στο του , από Αστυνομικούς του Α.Τ στα πλαίσια δράσεων για την καταπολέμηση διάδοσης του νέου κορωναϊού ovid-19, συνελήφθη  36χρονος, καθότι κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ», ιδιοκτησίας 89χρονου  και να εξυπηρετεί δεκαεπτά (17) υς καθήμενους πελάτες σε πέντε (5) ενωμένα τραπέζια, μη τηρώντας τις προβλεπόμενες μεταξύ των τραπεζιών αποστάσεις, ήτοι των αποστάσεων των (0,9) (1,2) ή (1,8) μέτρων και υπερβαίνοντας τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό των δέκα (10 ) ατόμων.

Σε βάρος του 36χρονου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των δέκα χιλιάδων (10.000) , καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, για δεκαπέντε (15) ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση