Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Πακιστανός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα
Πακιστανός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Πακιστανός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Κατά τις απογευματινές ώρες της 07.10.2021 (19:00), συνελήφθη στο από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, υπήκοος Πακιστάν 22 ετών, καθότι κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ όχημα ιδιοκτησίας του και να στερείται της απαιτούμενης Άδειας Ικανότητας Οδήγησης από την αρμόδια Αρχή ενώ του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό των εκατό (100) ευρώ. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Ρήγα Φεραίου.

Βραδινές ώρες της 07.10.2021 (22:00), στο κέντρο του Βόλου, από Αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου στα πλαίσια δράσεων για την καταπολέμηση διάδοσης του νέου κορωναϊού Covid-19, συνελήφθη  36χρονος, καθότι κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ», ιδιοκτησίας 89χρονου  και να εξυπηρετεί δεκαεπτά (17) εμβολιασμένους καθήμενους πελάτες σε πέντε (5) ενωμένα τραπέζια, μη τηρώντας τις προβλεπόμενες μεταξύ των τραπεζιών αποστάσεις, ήτοι των αποστάσεων των (0,9) (1,2) ή (1,8) μέτρων και υπερβαίνοντας τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό των δέκα (10 ) ατόμων.

Σε βάρος του 36χρονου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, για δεκαπέντε (15) ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση