Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ούγγρη εκδίδονταν για 100 ευρώ στο Βόλο
Ούγγρη εκδίδονταν για 100 ευρώ στο Βόλο

Ούγγρη εκδίδονταν για 100 ευρώ στο Βόλο

Ακόμη μί περίπτωση μστροπείας με “πρωταγωνίστρια” μία 23χρονη Ουγγαρέζα, έρχεται στο από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας .

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε που είχαν εντοπίσει και το περασμένο διάστημα, αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες.
Αστυνομικός της Ασφάλειας εμφανίστηκε ως πελάτης κι έκλεισε ραντεβού με την 23χρονη σε ξενοδοχείο του Βόλου έναντι 100 ευρώ.

Το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο του Βόλου κι όταν ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσε με τα προσημειωμένα , η αλλοδαπή τα πήρε και προσήχθη στην Αστυνομία.

Η 23χρονη ήρθε χθες στο Βόλο από την και θα έμενε για σύντομο διάστημα , αλλά δεν συνελήφθη καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας αναζητείται ενώ για τον εντοπισμό του μαστροπού προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το μαστροπείας με πανελλαδική δράση, που φέρνει κορίτσια νεαρά από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συνελήφθη με χασίς στο Βόλο

Για κατοχή ς χασίς συνελήφθη 23χρονος χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 1,75 γρ.

Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθη χθες 48χρονη, καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο στον περιφερειακό στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση