Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσε μεθυσμένος στην Σκιάθο
Οδηγούσε μεθυσμένος στην Σκιάθο

Οδηγούσε μεθυσμένος στην Σκιάθο



Μεθυσμένος εντοπίστηκε να οδηγεί 52χρονος στον περιφερειακό της Σκιάθου  και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. του νησιού.
Σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλο, υπό την επήρεια μέθης, καθώς σε αλκο που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση στο αίμα του 0,87mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,85mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Επίσης, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, ένας 28χρονος κι ένας 22χρονος , καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συλλήψεις για και

Εν τω μεταξύ, τρία άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. κι Α.Τ. Β.Πηλίου για .

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πορταριά, 47χρονη ιδιοκτήτρια ταβέρνας, καθώς στερούνταν πιστοποιητικού ς.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. και της Τουριστικής Αστυνομίας συνελήφθη στη Ν.Ιωνία, 44χρονη, προσωρινά υπεύθυνη καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 54χρονου, καθώς στερούνταν πιστοποιητικού ς, ενώ από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Βόλο 36χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καφέ μπαρ, ιδιοκτησίας 28χρονου Βούλγαρου, καθώς διαπιστώθηκε ότι το μαγαζί έπαιζε μουσική με ένταση 95db αντί για 80db που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση