Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσε μεθυσμένος στην Σκιάθο
Οδηγούσε μεθυσμένος στην Σκιάθο

Οδηγούσε μεθυσμένος στην Σκιάθο



Μεθυσμένος εντοπίστηκε ν οδηγεί 52χρονος στον περιφερεικό της Σκιάθου  και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. του νησιού.
Σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε να οδηγεί , υπό την επήρεια μέθης, καθώς σε αλκο που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση στο αίμα του 0,87mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,85mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Επίσης, από αστυνομικούς της ΠΤΑ, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, ένας 28χρονος κι ένας 22χρονος δικυκλιστές, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενοι ς ικανότητας οδήγησης.
Συλλήψεις για αγορανομικές παραβάσεις και ηχο

Εν τω μεταξύ, τρία άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου κι Α.Τ. Β.Πηλίου για αγορανομικές παραβάσεις.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πορταριά, 47χρονη ιδιοκτήτρια ταβέρνας, καθώς στερούνταν πιστοποιητικού υγείας.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου και της Τουριστικής Αστυνομίας συνελήφθη στη .Ιωνία, 44χρονη, προσωρινά υπεύθυνη καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 54χρονου, καθώς στερούνταν πιστοποιητικού υγείας, ενώ από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Βόλο 36χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καφέ μπαρ, ιδιοκτησίας 28χρονου Βούλγαρου, καθώς διαπιστώθηκε ότι το μαγαζί έπαιζε με ένταση 95db αντί για 80db που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση