Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσε μεθυσμένος και συνελήφθη
Οδηγούσε μεθυσμένος και συνελήφθη

Οδηγούσε μεθυσμένος και συνελήφθη

Κατά τις απογευματινές ώρες χθες 11/07/2022, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, συνελήφθη 65χρονος Βολιώτης, καθόσον συνεπεία τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών, κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ ιδιοκτησίας του, καίτοι δεν ήταν σε θέση να το πράξει με , εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος.
Σε έλεγχο μέθης που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου σε δείγμα αναπνοής, διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,43 mg/lt κατά την 1η
μέτρηση & 0,42 mg/lt κατά την 2η μέτρηση.
Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ. Βόλου.
Επίσης κατά τι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα  (12/07/2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη  37 Βολιώτης, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Δικαστικής Αρχής Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαρίσης, σύμφωνα με την οποία είχε οριστεί προθεσμία καταβολής σε δόσεις του ποσού της ς ς των τεσσάρων (4) ετών που του είχε επιβληθεί με σχετική Απόφαση Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας, για άρθρου 348 Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων».
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Τέλος στις  03:00 μ.μ. (11/07/2022), από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθη  61χρονος να οδηγεί ιδιοκτησίας του, κινούμενο στην Ε.Ο. Σκιάθου – Κουκουναριών, με κατεύθυνση από την προς Σκιάθο, το οποίο εξετράπη της ς του και προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας ιδιοκτησίας  43χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του ΙΧΕ αυτοκινήτου και  την πρόκληση φθορών στο τοιχίο της ανωτέρω οικίας.
Ο  διακομίστηκε με Σταθμό Ε.Κ.Α.Β. στο Κ.Υ. Σκιάθου για τις πρώτες βοήθειες.
Σε διενεργούμενο έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης σε ποσοστό 0,95 mg/l κατά την πρώτη μέτρηση και 0,81 mg/l κατά τη δεύτερη μέτρηση.
Ο υπαίτιος συνελήφθη για παραβάσεις των διατάξεων του  Άρθρου 42  του . 2696/99 του «Κ.Ο.Κ.» ως τροποποιήθηκε και ισχύει, σε συνδυασμό με Άρθρο 290Α Π.Κ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση