Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα στη Ν.Ιωνία
Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα στη Ν.Ιωνία

Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα στη Ν.Ιωνία

Χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος συνελήφθη 50χρονος να οδηγεί χθες το βράδυ στη Ν.Ιωνία από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Σε έλεγχο κατελήφθη ο 50χρονος να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα στη Ν.Ιωνία στερούμενος άδειας ικανότητας ς, ενώ σε που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο το 2,10mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,58mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Πουλούσε λαθραία

Για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, συνελήφθη 19χρονος Πακιστανός χθες στη Ν.Ιωνία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση 21 πακέτα τσιγάρων (20 έκαστο) χωρίς την ειδική σήμανση.

Τα πακέτα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου συνελήφθη 21χρονη χθες το απόγευμα στο Βόλο για παρεμπόριο.

Η νεαρή, διέθετε προς πώληση βιομηχανικά είδη – και φωτιζόμενα παιχνίδια, στερούμενη σχετικής άδειας. Τα είδη κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος της επιβλήθηκε διοικητικό .

Επιπλέον,  από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη 21χρονη στο Βόλο, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε βάρους 3,19 γρ. κι ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς.

Συνελήφθησαν για ηχορύπανση

Για ηχορύπανση συνελήφθησαν τρία άτομα, προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , από αστυνομικούς του .

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος σε καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 56χρονης, ένας 36χρονος προσωρινά υπεύθυνος σε καφέ ιδιοκτησίας 47χρονου κι ένας 49χρονος προσωρινά υπεύθυνος σε καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 47χρονης, καθώς στα καταστήματα έπαιζαν μουσική 94db, 95db και 945db αντίστοιχα, παραβιάζοντας το όριο των 80db.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση