Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσε κλεμένο μοτοποδήλατο
Οδηγούσε κλεμένο μοτοποδήλατο

Οδηγούσε κλεμένο μοτοποδήλατο

Ένας που οδηγούσε  για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή του πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας (01.09.2022) εντοπίστηκε στο Βόλο από στυνομικό της Υ.Α. Βόλου που βρίσκονταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας.     .
Με τη συνδρομή aστυνομικών της ομάδας /Α.Τ. Βόλου, δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Προανάκριση ενεργείται από την Υ.Α. Βόλου.
Συλλήψεις για πλαστά διαβατήρια 
Επίσης  στις 19:30 της 01.09.2022, συνελήφθησαν στη Σκιάθο από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος, δύο (2) υπήκοοι 58 & 18 ετών, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πτήση από τον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» με προορισμό το Μιλάνο της Ιταλίας, κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων (διαβατηρίων), όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου.
Τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση ενεργεί το .
Συνελήφθη για  
Τέλος στις  23:00 της 01.09.2022, συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, υπήκοος Αλίας 26 ετών, καθώς κατελήφθη ως ιδιοκτήτης να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΕΙΟ» και να έχει θέσει σε λειτουργία ζωντανή μουσική αποτελούμενη από τριμελή ορχήστρα,  η οποία αναπαρήγαγε μουσική συνδεδεμένα με ενισχυτή και ηχεία, τοποθετημένα έξω από το  κατάστημα , τροποποιώντας κατ' αυτόν τον τρόπο ουσιωδώς τους υγειονομικούς όρους λειτουργίας του καταστήματος και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση