Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσε φορτηγό μεθυσμένος
Οδηγούσε φορτηγό μεθυσμένος

Οδηγούσε φορτηγό μεθυσμένος

Οδηγούσε μεθυσμένος ένας 39χρονος και συνελήφθη το βράδυ από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.
Ο 39χρονος  οδηγούσε  Ι.Χ. όχημα, υπό την ,  καθώς σε αλκο που υπεβλήθη εντοπίστηκε αλκοόλ στο του 2,70mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 2,07mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Επίσης, από αστυνομικούς, της ΟΠΚΕ συνελήφθη το βράδυ στην Αγριά  37χρονος ο οποίος  στην κατοχή του μία μικροποσότητα χασίς βάρους 1,10 γρ.
Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 35χρονος στο Βόλο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και κάνναβης βάρος 1,70 γρ.

Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης σε σπίτι

Για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και διακίνηση συνελήφθησαν 50χρονη και 56χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού και αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι είχε διαμορφώσει ειδικά δωο υδροπονικής καλλιέργειας στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Σε έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα σύστημα εξαερισμού κι αφύγρανσης, μία ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης 1,56 γρ., μία ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης 64 γρ., 201 ινδικής κάνναβης, τέσσερα τυποποιημένα ναρκωτικά χάπια zanax των 2,5 mgr, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα δοχεία λιπασμάτων για καλλιέργεια, έξι γλάστρες χωρίς , ποσό ευρώ σε χαρτονομίσματα των 20ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση