Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος 22χρονος
Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος 22χρονος

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος 22χρονος

Ένας 22χρονος συνελήφθη τις βραδινές ώρες χθες 15/08/, στο , από αστυνομικούς του , που οδηγούσε ΙΧΕ ιδιοκτησίας 24χρονης, ευρισκόμενος υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,81 mg/lt κατά την 1η μέτρηση & 0,71 mg/lt κατά την 2η μέτρηση αντί του ανωτέρω επιτρεπόμενου ορίου των 0,24 mg/lt.

Η μέθη διαπιστώθηκε με τη χρήση ηλεκτρονικής συσκευής αλκοολομέτρου ενώ ταυτόχρονα ο 22χρονος στερούνταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή.

Στον 22χρονο επιβλήθηκε το διοικητικό των εκατό (100) ευρώ.

Προανάκριση ενεργείται από το .Τ. .

και

Επίσης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 16/08/ , στην Νέα Αγχίαλο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθη , καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» ιδιοκτησίας 33χρονου, εξυπηρετώντας περίπου εβδομήντα (70) όρθιους πελάτες.

Σε βάρος του 35χρονου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 2.000 ευρώ καθώς και η λειτουργίας του καταστήματος για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης των σωματείων της Μαγνησίας #Δράσειςαλληλεγγύης - https://t.co/GFZewp7GMm -

  • Τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων της Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας #ΜικρασιατικήΚαταστροφή - https://t.co/jmCyDTEry5 -

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

"Αλιεύοντας" την είδηση