Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε Βόλο και Σκιάθο
Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε Βόλο και Σκιάθο

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε Βόλο και Σκιάθο

Δώδεκα οδηγοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου και του Α.Τ. Σκιάθου,   ς.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθησαν ένας 51χρονος, ένας 15χρονος κι ένας 22χρονος Αλός καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλο στερούμενοι άδειας ικανότητας ς.
Επίσης, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου συνελήφθησαν εννέα και συγκεκριμένα, ένας 49χρονος, μια 30χρονη, μια 37χρονη, ένας 42χρονος, ένας 62χρονος, μια 42χρονη, ένας 80χρονος, ένας 32χρονος και ένας Ρουμάνος .
Καταδικαστικές αποφάσεις
Εν τω μεταξύ, τρία άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και , καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθησαν ένας 36χρονος κι ένας 32χρονος σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, καθώς είχαν καταδικαστεί ο 36χρονος σε φυλάκισης 20 ημερών για άσκηση υπαίθριους εμπορίου και ο 32χρονος με φυλάκισης δύο μηνών και 15 ημερών για παράβαση του ΚΟΚ.
Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 18χρονος Πακιστανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη 56χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β' Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και έξοδα 80 ευρώ για κλοπή.
 
"Αλιεύοντας" την είδηση