Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε Μαγνησία και Β. Σποράδες
Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε Μαγνησία και Β. Σποράδες

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε Μαγνησία και Β. Σποράδες

Οκτώ δικυκλιστές, συνελήφθησαν σήμερα σε χερσαία και νησιωτική Μαγνησία, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας για στέρηση διπλώματος.

Από την Τροχαία , συνελήφθη ένας 62χρονος Αλός να οδηγεί ιδιοκτησίας τρίτου στη Ν.Ιωνία και πέντε Έλληνες: τέσσερις , ένας στη Μαιάνδρου, ένας 25χρονος στην Αναπαύσεως, ένας 21χρονος στην Εθνικών Αγώνων κι ένας 50χρονος στην ίδια οδό καθώς και μία 48χρονη στην Επτά Πλατανίων, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου ένας 31χρονος δικυκλιστής στον περιφερειακό του νησιού κι από αστυνομικούς του Α.Σ. Ζαγοράς ένας 42χρονος Αλός, καθώς όλοι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Καταδικάστηκε στην και συνελήφθη στο Βόλο

Ένας 49χρονος Αλβανός συνελήφθη σήμερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ς με έξι μήνες φυλάκιση, ποινή που είχε ανασταλεί επί τριετίας και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράνομη επάνοδο στη χώρα.
Τέλος , από αστυνομικούς του συνελήφθη 24χρονος Αλβανός κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου συνελήφθη στις Μηλιές 40χρονος ομοεθνής του, καθώς και οι δύο στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση