Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα
Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Οδηγούσαν χωρίς 13 άτομα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας και του Α.Τ. Σκιάθου.

Από αστυνομικούς της Τροχαίας συνελήφθησαν 11 δικυκλιστές ηλικίας 35, 27, 59, 55, 28, 65, 38, 51, 43, 48 και 27 ετών κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθη μία 59χρονη κι ένας 38χρονος Αλβανός, καθώς όλοι κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθησαν τρεις ηλικίας 24, 20 και 25 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθούν διαδικασίες διοικητικής απέλασης.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Εν τω μεταξύ, τρία άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και Α.Τ. Β.Πηλίου καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθησαν ένας 46χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 20 ημερών για κι ένας 30χρονος Βούλγαρος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και πρόστιμο 200 για του , ενώ από αστυνομικούς του Β.Πηλίου συνελήφθη 32χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης 30ημερών και δικαστικά έξοδα για .

Τέλος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο Πακιστανών ηλικίας 19 και 21 ετών για περιορισμών παραμονής στη χώρα.

"Αλιεύοντας" την είδηση