Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσε μεθυσμένος στη Σκιάθο
Οδηγούσε μεθυσμένος στη Σκιάθο

Οδηγούσε μεθυσμένος στη Σκιάθο

Έναν 20χρονο υπήκοο Αλβανίας, συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί στη Σκιάθο, διότι οδηγούσε επιβατικό αυτοκίνητο, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης και σε ποσοστό αλκοόλ στο του 0,79/1000.

Επίσης, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνελήφθησαν δύο οδηγοί δικύκλων για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και ένας οδηγός από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.

με μικροποσότητα

Έναν 53χρονο, κάτοικο Βόλου, συνέλαβαν στις 6 σήμερα το πρωί, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, διότι σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικροποσότητα βάρους 4,95 γραμ.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.


Πουλούσε στη Ν. Ιωνία

Μια 26χρονη υπήκοο Ρουμανίας, που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ν. Ιωνία, συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι πούλησε σε 59χρονο Έλληνα .

Ο 59χρονος παρέλαβε από τη νεαρή 26 πακέτα τσιγάρων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο του ιδιοκτήτη του καταστήματος που η νεαρή εργάζεται και συζούν, βρέθηκαν άλλα 62 .

Η σερβιτόρα συνελήφθη για του Τελωνειακού κώδικα και τα 88 πακέτα τσιγάρων εστάλησαν στο Τελωνείο Βόλου για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή

Τέλος, συνελήφθησαν, το απόγευμα στην Αλόννησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλοννήσου, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 38χρονος υπήκοος Ιταλίας και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή.

Οι δύο δράστες διέρρηξαν ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας 67χρονης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό δύο ξύλινα τραπέζια.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση