Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Οδηγούσαν μεθυσμένοι
Οδηγούσαν μεθυσμένοι

Οδηγούσαν μεθυσμένοι

Για  οδήγηση υπό την επήρεια ς κι άλλων παραβάσεων του , συνελήφθησαν δύο άντρες από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη 56χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα ευρισκόμενος υπό την επήρεια ς.
Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 54χρονος καθώς εντοπίστηκε  να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα υπό την επήρεια μέθης, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ είχε αλλοιώσει τα στοιχεία αριθμού του κινητήρα.
Τέλος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη 24χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του κινήθηκε διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Συνελήφθησαν για ηχο
Επίσης, για ηχο συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς των Α.Τ. Β.Πηλίου και Σκιάθου.
Συγκεκριμένα  συνελήφθη ένας 51χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου κι ένας 27χρονος από αστυνομικούς στη Σκιάθο, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθησαν να λειτουργούν στα καταστήματά τους, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου που είναι 80db.
Στο κατάστημα του 51χρονου διαπιστώθηκε σε 85db ενώ στο δεύτερο κατάστημα 83db.
Ήθελε  να ταξιδέψει παράνομα 16χρονος Αφγανός
Τέλος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο της .Αγχιάλου 16χρονος Αφγανός από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, που προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα.
Ο 16χρονος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την με προορισμό την Αυστρά, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου διαβατήριο ινδικών Αρχών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση