Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ο πατέρας δολοφόνησε την Άννυ Μπορίσοβα
Ο πατέρας δολοφόνησε την Άννυ Μπορίσοβα

Ο πατέρας δολοφόνησε την Άννυ Μπορίσοβα

Εξιχνιάστηκε από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής η της 4χρονης Αννυ Μπορίσοβα, η της οποίας καταγγέλθηκε την Παρασκευή 24/4/2015 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Δράστης είναι ο 27χρονος βιολογικός πατέρας του θύματος, βουλγαρικής κατς και , ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη και η 25χρονη του κοριτσιού, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος, έπειτα από την έκδοση από την εισαγγελία εντάλματος σύλληψης σε βάρος της.

Κηλίδες τος είχαν βρεθεί στην οικία, όπου διέμενε ο δράστης στην οδό Μιχαήλ Βόδα, ενώ η ενοχή του φέρεται να επιβεβαιώνεται και από μαρτύρων. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο δράστης φέρεται να τεμάχισε το της 4χρονης προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη.

Υπενθυμίζεται πως τη δήλωση ς της ανήλικης έκανε στην αστυνομία η 24χρονη της, υπήκοος Βουλγαρίας. Κατέθεσε ότι εμπιστεύτηκε την ανήλικη σε μια φίλη της ονόματι «Σύλβια» προκειμένου εκείνη να ταξιδέψει εκτάκτως στη Σόφια. Κατά τους ισχυρισμούς της, η ανήλικη εξαφανίστηκε το διάστημα που βρισκόταν στη Βουλγαρία.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση