Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ο Π. Μαυρίκος φέρεται να είναι ο νεκρός της Αττικής Οδού
Ο Π. Μαυρίκος φέρεται να είναι ο νεκρός της Αττικής Οδού

Ο Π. Μαυρίκος φέρεται να είναι ο νεκρός της Αττικής Οδού

Την Παρασκευή αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα DNA, για την ταυτότητα του θύματος, ώστε να υπάρξει επίσημη αναγνώριση, αν και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής δεν έχουν αμφιβολία ότι πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο.

Το απόγευμα της Πέμπτης η σύζυγος του εκδότη αναγνώρισε κάποια κοσμήματα που φορούσε ο εκδότης, καθώς το δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Ο εκδότης σειράς ημερήσιων φύλλων και εμπλεκόμενος στο κύκλωμα εκβιασμών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, Παναγιώτης Μαυρίκος, φέρεται να είναι ο του οχήματος που το μεσημέρι της Πέμπτης κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό, μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ το απόγευμα ο συνήγορος του Π. Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί «και επιστημονικά» ο θάνατος του πελάτη του, όλα τα στοιχεία συνηγορούν πως ο εκείνος είναι ο , καθώς το δυστύχημα συνέβη λίγη ώρα μετά από επιβεβαιωμένο ραντεβού του, σε μικρή απόσταση από το συμβάν.

Παρά το γεγονός ότι επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει και αναμένεται τις επόμενες ώρες επίσημη δήλωση από το συνήγορό του κ. Αλ. Κούγια, πηγές στην Ελληνική Αστυνομία θέλουν το όχημα που καταστράφηκε να είναι καταχωρημένο στο όνομα της συζύγου του εκδότη, Ευαγγελίας Συρίγου.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του, σε που σημειώθηκε στις 15:15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το υλικό που ανέσυραν οι αστυνομικές αρχές από τις κάμερες διαχείρισης της Αττικής οδού προκύπτει ότι το όχημα κινούνταν στη μεσαία λωρίδα όταν άρχισε να μειώνει ταχύτητα και να κινείται σταδιακά προς τα αριστερά έως ότου καταλήξει πάνω στο τοιχίο και συρθεί για περίπου δύο , λίγο πριν πάρει και ανασυρθεί απανθρακώμενος από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο.

Όπως φαίνεται στις κάμερες, ο οδηγός μετά την πρόσκρουση φαίνεται να κάνει προσπάθειες να απεγκλωβιστεί ενώ άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, χωρίς αποτέλεσμα λόγω του κεντρικού κλειδώματος.

Από την επιτόπια έρευνα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), δεν προκύπτουν, τουλάχιστον μακροσκοπικά, στοιχεία τα οποία κατατείνουν σε εγκληματική ενέργεια, όπως ίχνη εκρηκτικής ύλης, ωστόσο αναμένεται να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση