Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ντεραπάρισμα οχήματος στον Άη Γιάννη Πηλίου
Ντεραπάρισμα οχήματος στον Άη Γιάννη Πηλίου

Ντεραπάρισμα οχήματος στον Άη Γιάννη Πηλίου

Τροχίο προκλήθηκε πό άγνωστη αιτία, τα ξημερώματα στον Άη Γιάννη στο Πήλιο.

Το σημειώθηκε γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα, όταν όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη.

Στο σημείο μετέβη ένα όχημα της Πυροσβεστικής από τον Βόλο που δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς τα δύο άτομα είχαν απεγκλωβιστεί και διακομίσθηκαν με ελαφρά τραύματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Συνελήφθη στη Λαμία ο συνεργός του 23χρονου με το

Εν τω μεταξύ, έναν 19χρονο από την με τον οποίο συγκατοικούσε ο 23χρονος που συνελήφθη χθες μετά τα μεσάνυχτα στο Βόλο με ένα κιλό στο σάκο του, συνέλαβαν χθες αστυνομικοί στη Λαμία.

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του 23χρονου, βρέθηκε και συνελήφθη ένας 19χρονος από την , συγκάτοικος του 23χρονου.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι βρέθηκε 608,2 γραμ., ένας πλαστικός τρίφτης, μια ζυγαριά ακριβείας, μια ηλεκτρονική συσκευή άτμισης με υπολείμματα κάνναβης, ένα χειρόγραφο σημείωμα με ονόματα και ποσά (το πελατολόγιο ς χασίς), καθώς και χρηματικό ποσό 70 €, που κατασχέθηκαν.

Ο 19χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας και ο 23χρονος, που συνελήφθη στο Βόλο σήμερα στην ανακρίτρια.

Συνελήφθη με μικρο

Για κατοχή μικροποσότητας χασίς συνελήφθη 20χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8 γρ. κι ένας πλαστικός τρίφτης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση