Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νταλίκα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον περιφερειακό του Βόλου
Νταλίκα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον περιφερειακό του Βόλου

Νταλίκα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον περιφερειακό του Βόλου

Τροχίο προκλήθηκε σήμερ το πρωί στον περιφερειακό του , στο ύψος του Πανθεσσαλικού σταδίου.
ταλίκα με ρυμουλκούμενο που οδηγούσε 20χρονος συγκρούστηκε με Ε. όχημα που οδηγούσε 41χρονος Ρουμάνος. Στο αυτοκίνητο  επέβαιναν μία 46χρονη  και δύο νεαροί ηλικίας 24 και 27 ετών Ρουμάνοι κι αυτοί.
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά οι τέσσερις επιβαίνοντες του οχήματος, ενώ από αστυνομικούς της Τροχαίας , συνελήφθη ο 20χρονος νεαρός οδηγός της νταλίκας.
Συνελήφθησαν να οδηγούν
Εν τω μεταξύ, καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος του συλληφθέντα  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης τριών μηνών για κλοπή.
Επίσης, από αστυνομικούς της Τροχαίας συνελήφθησαν ένας 24χρονος και μια 39χρονη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου ένας 56χρονος κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου μια 43χρονη, να οδηγούν όλοι δίκυκλα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 28χρονος Αλβανός, να έχει στην κατοχή του τέσσερα τυποποιημένα χωρίς ιατρική συνταγή και μία χάρτινη συσκευασία με 0,33γρ., ενώ από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη 23χρονος , καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση