Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ο Γεώργιος Ντιζές
Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ο  Γεώργιος Ντιζές

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ο Γεώργιος Ντιζές

Η τελετή ς-παραλαβής καθηκόντων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα «εώργιος ΚΑΡΑΠΑΝΑΙΩΤΗΣ» του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη και Αλμυρού,  παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Μιλτ. Αλεξάκη διαδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, ο κ. Αλεξάκης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε όλους  στη  Διεύθυνση  Αστυνομίας Μαγνησίας, εν ενεργεία και απόστρατους, αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι επέδειξαν όλοι τους ανεξαιρέτως, μία πραγματικά υποδειγματική αφοσίωση στα καθήκοντά τους, καθώς ανταπεξήλθαν στο δύσκολο έργο και τις αυξημένες προ της ιδιαίτερης κατά κοινή ομολογία χρονικής συγκυρίας, με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο.

Ο ίδιος δήλωσε πως αποχωρεί έμφορτος θετικών συναισθημάτων και πλούσιων εμπειριών, ευελπιστώντας η παρουσία του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας να άφησε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο νέος ανέφερε- μεταξύ άλλων-  πως θα  ασκήσει ακάματος τα καθήκοντά του, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ζήλο και ανιδιοτέλεια και θα προσφέρει τα μέγιστα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και κατ' επέκταση στην τοπική  κοινωνία. Μάλιστα δεσμεύτηκε  ότι η προσπάθειά του για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του αποδόθηκε, θα βασίζεται στη νομιμότητα, τη λογική, την ευελιξία και την ανθρωποκεντρική διαχείριση, με εμφανή σεβασμό και ενσυναίσθηση προς όλους.

Επίσης δήλωσε πραγματικά υπερήφανος που αναλαμβάνει τη θέση αυτή αλλά και που θα συνεχίσει τη του με κάθε έναν ξεχωριστά αστυνομικό της ΔΑΜ, που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι εργάζεται άοκνα, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις του προς τον πολίτη και την κοινωνία, επ' ωφελεία των αγαθών της ς και προστασίας τους, τιμώντας στο ακέραιο τον όρκο τους για προσφορά στην κοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση