Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ο Γεώργιος Ντιζές
Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ο  Γεώργιος Ντιζές

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ο Γεώργιος Ντιζές

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων στη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα «Γεώργιος ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού,  παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Μιλτ. Αλεξάκη διαδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, ο κ. Αλεξάκης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε όλους  στη  Διεύθυνση  Αστυνομίας Μαγνησίας, εν ενεργεία και απόστρατους, αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι επέδειξαν όλοι τους ανεξαιρέτως, μία πραγματικά υποδειγματική αφοσίωση στα καθήκοντά τους, καθώς ανταπεξήλθαν στο δύσκολο και τις αυξημένες της ιδιαίτερης κατά κοινή ομολογία χρονικής συγκυρίας, με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο.

Ο ίδιος δήλωσε πως αποχωρεί έμφορτος θετικών συναισθημάτων και πλούσιων εμπειριών, ευελπιστώντας η παρουσία του στη να άφησε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γ. Ντιζές ανέφερε- μεταξύ άλλων-  πως θα  ασκήσει ακάματος τα καθήκοντά του, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ζήλο και ανιδιοτέλεια και θα προσφέρει τα μέγιστα στη και κατ’ επέκταση στην τοπική  κοινωνία. Μάλιστα δεσμεύτηκε  ότι η προσπάθειά του για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του αποδόθηκε, θα βασίζεται στη νομιμότητα, τη λογική, την ευελιξία και την ανθρωποκεντρική διαχείριση, με εμφανή σεβασμό και ενσυναίσθηση προς όλους.

Επίσης δήλωσε πραγματικά υπερήφανος που αναλαμβάνει τη θέση αυτή αλλά και που θα συνεχίσει τη συνεργασία του με κάθε έναν ξεχωριστά αστυνομικό της ΔΑΜ, που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι εργάζεται άοκνα, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του προς τον πολίτη και την κοινωνία, επ’ ωφελεία των αγαθών της ασφάλειας και προστασίας τους, τιμώντας στο ακέραιο τον όρκο τους για προσφορά στην κοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση