Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νεκρός στο σπίτι του 57χρονος στα Κανάλια
Νεκρός  στο σπίτι του 57χρονος στα Κανάλια

Νεκρός στο σπίτι του 57χρονος στα Κανάλια

 

 

Νεκρός  επί δύο ημέρες  ήταν στο σπίτι όπου ζούσε μόνος στα Κανάλια ένας 57χρονος Έλληνας και ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Οι γείτονες ανησύχησαν που δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα υ, αστυ του οποίου πήγαν επί τόπου και βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο  της εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

 

Αλλοδαπή έκλεψε   σούπερ μάρκετ

Τρόφιμα αξίας 26 € έκλεψε σήμερα το μεσημέρι από σούπερ μάρκετ στο Βόλο μια 44χρονου από τη Ρουμανία, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Η δράστιδα μπήκε στο σούπερ μάρκετ ως πελάτισσα και έκλεψε τρόφιμα αξίας 26 € που έκρυψε στα ρούχα της. Για κακή της τύχη όμως έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους που την ακινητοποίησαν και τηλεφώνησαν στην Αστυνομία που τους συνέλαβε.

Κατείχε ηρωίνη και

Μια 45χρονη Ελληνίδα συνέλα σήμερα αστυ του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στην 45χρονη, είχε στην κατοχή της μια χάρτινη αυτοσχέδια συσκευασία με 0,45 γρ. ηρωίνης, καθώς και τρία Stedon.

Συνελήφθησαν   για καταδίκες

Έναν 36χρονο Έλληνα συνέλα σήμερα αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης 15 μηνών για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών.

Επίσης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν μια 60χρονη από τη Γερμανία, με ποινή σης 10 ημερών σε βάρος της από το Πταισματοδικείο Βόλου, για επαιτεία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση