Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νεκρός άνδρας που δέχθηκε επίθεση στο Χαϊδάρι
Νεκρός άνδρας που δέχθηκε επίθεση στο Χαϊδάρι

Νεκρός άνδρας που δέχθηκε επίθεση στο Χαϊδάρι

Εμπλοκή αστυνομικών στο αιματηρό περιστατικό

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Μ. , ο οποίος έγινε στόχος ένοπλης ς στις 11 το πρωί της Τρίτης στο Χαϊδάρι. Δέχτηκε καταιγισμό πυρών από και, μολονότι μεταφέρθηκε εν στο νοσοκομείο «Αττικόν», δεν κατάφερε να κρατηθεί στη .

Ο επιχειρηματίας δέχτηκε ένοπλη επίθεση τη στιγμή που σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε φανάρι στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι. Οι δράστες ήταν δύο, φορούσαν σκούρα ρούχα και κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Από το σημείο οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 18 κάλυκες από . Παρόντες στο σημείο ήταν και δύο αστυνομικοί, που ήταν εκτός υπηρεσίας και ακολουθούσαν το όχημα του θύματος με δύο . Εξεταζόμενοι από συναδέλφους τους, του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, κατέθεσαν ότι βρέθηκαν τυχαία στο σημείο και ότι πυροβόλησαν τέσσερις φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Ωστόσο, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο αστυνομικοί να εργάζονταν παράνομα ως φρουροί του επιχειρηματία.

Ο τελευταίος ήταν ιδιοκτήτης αροσωπείας καφέ και το 2016 τα γραφεία της εταιρείας του είχαν γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης από αγνώστους.

Παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα ς και στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό είχε καταδικαστεί σε φυλάκισης 7 ετών.

Περιγράφεται ως στενός συνεργάτης του απότακτου αστυνομικού Σπύρου Παπαχρήστου που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Μαΐου 2018 έξω από στα Μεσόγεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση