Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νεαρός παραβίασε κωδικούς σε H/Y στο Τμήμα Γεωπονίας του Π.Θ. 
Νεαρός παραβίασε κωδικούς σε H/Y στο Τμήμα Γεωπονίας του Π.Θ. 

Νεαρός παραβίασε κωδικούς σε H/Y στο Τμήμα Γεωπονίας του Π.Θ. 

Νεαρός παρασε κωδικούς σεH/Y στο   του και συνελήφθη χθες  στις 3.00 το απόγευμα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Πρόκειται για έναν 24χρονο , ο οποίος  μπήκε στο γραφείο της Γραμματείας του Τμήματος Γεωπονικών Επιστημών, παραβιάζοντας κωδικούς εισόδους σε Η /Υ.

Ο νεαρός εισήλθε χθες ξημερώματα στο χώρο, πήρε τα κλειδιά από το θυρωρείο και μπήκε στο γραφείο της γραμματείας του τμήματος, αλλά  έγινε αντιληπτός από τον φύλακα.

Το γεγονός, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ενώ ο 24χρονος  προσήχθη χθες  στην Ασφάλεια και στη συνέχεια   συνελήφθη, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό, τι ακριβώς ήθελε να πράξει ο 24χρονος στον συγκεκριμένο υπολογιστή και κατά πόσο είχε προκαλέσει βλάβη  στον Η/Υ.

Να σημειωθεί ότι οι φοιτητές, μπορούν  να μεταβαίνουν σε χώρους μελέτης του .

Προανάκριση διενεργεί η .

Επιτέθηκαν σε αστυνομικό στην Σκιάθο

Για παράβαση του , αντίσταση, απείθεια, απειλή και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, συνελήφθησαν τρεις Αλοί, δύο άντρες ηλικίας 39 και 34 ετών και μια γυναίκα 42 ετών, από αστυνομικούς του Σκιάθου.

Οι τρεις συλληφθέντες εκτελούσαν σε συγκρότημα στις Κουκουναριές, περίφραξη σε συγκρότημα κατοικιών, στερούμενοι σχετικής άδειας.

Στο σημείο πήγε ένας 45χρονος αστυνομικός. Δύο άτομα που βρίσκονταν εκεί διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι τρεις συλληφθέντες επιτέθηκαν στον αστυνομικό, τον έβρισαν και τον απείλησαν και συνελήφθησαν.

Ο 45χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. του νησιού για την , ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αναζητείται και η νόμιμος εκπρόσωπος του συγκροτήματος, όπου εκτελούνταν οι εργασίες.

 

Δέκα πρόστιμα στη Μαγνησία

Συνολικά 10 πρόστιμα επιβλήθηκαν χθες στη Μαγνησία για παραση μέτρων κυκλοφορίας.

Από τα 10 πρόστιμα, τα πέντε αφορούσαν σε πεζούς και τα άλλα πέντε σε οδηγούς Ι.Χ.Ε. οχημάτων σε όλη τη Μαγνησία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση