Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νεαρός οδηγός μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα
Νεαρός οδηγός μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Νεαρός οδηγός μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Ενεπλάκη σε τροχαίο στο Βόλο ενώ ήταν  υπό την και χωρίς ένας 18χρονος  και συνελήφθη σήμερα στις 4.00 τα ξημερώματα  στο Βόλο από αστυνομικούς της Τροχαίας.

Ο νεαρός ενεπλάκη σε τροχαίο υλικών ζημιών, στερούμενος στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την , καθώς σε που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 0,90mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,83mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Επίσης, από αστυνομικούς της Τροχαίας συνελήφθη 33χρονος κι από το Β.Πηλίου στον περιφερειακό της Άλλης Μεριάς 17χρονος , καθώς και οι δύο στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , συνελήφθη 28χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Συνελήφθησαν για παρεμπόριο

Για παρεμπόριο συνελήφθησαν δύο άτομα σήμερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας του .

Ειδικότερα, συνελήφθη 48χρονη, καθώς κατελήφθη κοντά στη λαϊκή αγορά στην οδό Κολοκοτρώνη, να διαθέτει προς πώληση 1.645 ζευγάρια κάλτσες και βιομηχανικά είδη  και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη ένας 66χρονος καθώς κατελήφθη κοντά στη λαϊκή στην οδό Υψηλάντη να διαθέτει προς πώληση βιομηχανικά είδη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση