Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νεαρός οδηγός μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα
Νεαρός οδηγός μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Νεαρός οδηγός μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Ενεπλάκη σε τροχίο στο Βόλο ενώ ήτν  υπό την επήρεια μέθης και χωρίς δίπλωμα ένας   και συνελήφθη σήμερα στις 4.00 τα ξημερώματα  στο Βόλο από αστυνομικούς της Τροχαίας.

Ο ενεπλάκη σε τροχαίο υλικών ζημιών, στερούμενος στερούμενος άδειας ικανότητας ς, ενώ εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, καθώς σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε αλκοόλ στο του 0,90mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,83mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Επίσης, από αστυνομικούς της Τροχαίας συνελήφθη 33χρονος δικυκλιστής κι από το Α.Τ. Β.Πηλίου στον περιφερειακό της Άλλης Μεριάς 17χρονος δικυκλιστής, καθώς και οι δύο στερούνταν άδειας ικανότητας ς.

Τέλος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη 28χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Συνελήφθησαν για παρ

Για παρ συνελήφθησαν δύο άτομα σήμερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας του Α.Τ. Βόλου.

Ειδικότερα, συνελήφθη 48χρονη, καθώς κατελήφθη κοντά στη λαϊκή αγορά στην οδό Κολοκοτρώνη, να διαθέτει προς πώληση 1.645 ζευγάρια κάλτσες και βιομηχανικά είδη  και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη ένας 66χρονος καθώς κατελήφθη κοντά στη λαϊκή στην οδό Υψηλάντη να διαθέτει προς πώληση βιομηχανικά είδη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση