Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νεαρός χτύπησε τους γονείς του στη Ζαγορά
Νεαρός χτύπησε τους γονείς του στη Ζαγορά

Νεαρός χτύπησε τους γονείς του στη Ζαγορά

Νεαρός 20χρονος χτύπησε τους του στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας , μετά από καταγγελία των γονέων του στην Αστυνομία.

Ο κατηγορείται ότι, στο πλαίσιο διαφορών που είχε με τους του (51 χρονών ο πατέρας του και 46 η μητέρα του), τους χτύπησε με τα χέρια, προκαλώντας τους ελαφρές .

 

Εξιχνιάστηκε στο

Εν τω μεταξύ, εξιχνιάστηκε , με δράστη έναν  22χρονο. Η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί από μονοκατοικία στο στις 21 Απριλίου 2018.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν σήμερα τη μοτοσικλέτα και ταυτοποίησαν τον δράστη, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, ενώ η δικογραφία θα σταλεί στην .

 

Έγκληση για τη διαβίωση πουλερικών σε φορτηγό στη Σκιάθο

Τέλος, έγκληση σε βάρος ενός 63χρονου άνδρα, νόμιμου πωλητή πουλερικών, υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου μια 41χρονη κάτοικος Σκιάθου με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η κατήγγειλε τον άνδρα, που κατάγεται από άλλη περιοχή της Ελλάδας, ότι οι συνθήκες ευζωίας των πουλερικών στο φορτηγό αυτοκίνητο που τα πωλούσε, ήταν οι χειρότερες, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση