Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νεαρή Γεωργιανή εκδίδονταν για 100 ευρώ
Νεαρή Γεωργιανή εκδίδονταν για 100 ευρώ

Νεαρή Γεωργιανή εκδίδονταν για 100 ευρώ

Άλλο ένα κρούσμα μαστροπείας, με πρωταγωνίστρια  μία 36χρονη Γεωργιανή που εκδίδονταν για 100 ευρώ, έγινε γνωστό στο Βόλο , ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας , συνεχίζει τις  για το μαστροπείας με πανελλαδική δράση που φέρνει κορίτσια νεαρά από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής.
Οι εντόπισαν σε ιστοσελίδα αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες .
Αστυνομικός της Ασφάλειας εμφανίστηκε ως πελάτης κι έκλεισε ραντεβού με την 36χρονη έναντι 100 ευρώ.
Το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο του Βόλου κι όταν ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα κι όταν η κοπέλα τα έλαβε προσήχθη στην Αστυνομία.
Η νεαρή που δηλώνει τόπο κατοικίας , δεν συλλαμβάνεται καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα.
Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας αναζητείται ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για τον εντοπισμό του μαστροπού.
 
Παράβαση  ΚΟΚ
Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 39χρονου ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Βόλου με ποινή κράτησης επτά ημερών και πρόστιμο 160 ευρώ για παράβαση του ΚΟΚ.
 Συνελήφθη με χασίς
Για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθη 48χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στην Αγχίαλο.
Σε  αστυνομικό έλεγχο ο 48χρονος κατελήφθη να κατέχει μία βάρους 1,7 γρ. μέσα σε πλαστικό τρίφτη καπνού, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι κοντά στο σπίτι του στον Αλμυρό, είχε κρύψει μια βάρους 32,2 γρ. για προσωπική του χρήση.
Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο 39χρονος στην κατοχή του οποίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία τητα χασίς βάρους 1,17 γρ., καθώς και τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με υπολείμματα ναρκωτικών άγνωστων ουσιών τα οποία θα σταλούν στο Χημείο για ανάλυση.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση