Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Nέα περίπτωση μαστροπείας στο Βόλο
Nέα περίπτωση μαστροπείας στο Βόλο

Nέα περίπτωση μαστροπείας στο Βόλο

Nέα περίπτωση μαστροπείας με  28χρονη Ρουμάνα, εντοπίστηκε από την .
Οι   βρήκαν  σε ιστοσελίδα   αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες.
Αστυνομικός της Ασφάλειας Βόλου εμφανίστηκε ως πελάτης κι έκλεισε ραντεβού με την 28χρονη έναντι 100 .
Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου και  ο αστυνομικός  παρουσιάστηκε σαν «πελάτης», πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα κι όταν η κοπέλα τα έλαβε προσήχθη στην Αστυνομία.
Όπως διαπιστώθηκε η νεαρή βρίσκεται αρκετό καιρό στην Ελλάδα κι  έχει έλθει κι άλλες φορές στο Βόλο,  ενώ δεν συλλαμβάνεται καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα.
Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας αναζητείται ενώ προανάκριση διενεργεί η .
Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το κύκλωμα μαστροπείας με πανελλαδική δράση που φέρνει νεαρά κορίτσια από το στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Οδηγούσε   
Μεθυσμένος  εντοπίστηκε να οδηγεί 43χρονος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου.
Ο 43χρονος  εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. υπό την επήρεια μέθης , καθώς σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 1,26mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,15mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Επίσης, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη στη Ν.Ιωνία 51χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χασίς βάρους 0,12 γρ.
Συνελήφθη 21χρονος Αλβανός  για απείθεια
Τέλος, κατα εκκρεμούσε σε βάρος 21χρονος Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη στις 1.30 τα ξημερώματα από την στο Βόλο.
Σε βάρος του νεαρού εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής της Ανακρίτριας Βόλου και κατα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών για απείθεια και παραβίαση φύλαξης Αρχής.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση