Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη
Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη

Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη

Θύμ ηλεκτρονικής πάτης έπεσε ένας 37χρονος Βολιώτης, που ανάρτησε αγγελία πώλησης αλυσοπρίονου σε  ιστοσελίδα μικρών αγγελιών, αλλά τον εξαπάτησαν και του απέσπασαν 2.900 € από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο 37χρονος ανάρτησε την αγγελία και χθες το βράδυ δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που του ζήτησε τον αριθμό IBAN του τραπεζικού του λογαριασμού και τον κωδικό, για να του καταβάλει άμεσα το και να αγοράσει το αλυσοπρίονο.

Ο Βολιώτης πείστηκε   του έδωσε τα τραπεζικά του στοιχεία, αλλά την επομένη  διαπίστωσε ότι είχε χαθεί  2.900 €  από τον λογαριασμό του.

Σήμερα το πρωί  κατήγγειλε το περιστατικό  στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που αναζητά τον άγνωστο δράστη.

 

Πήγε για κυνήγι και δέχθηκε σκάγια στον Αλμυρό 

Άγιο είχε 44χρονος κυνηγός από τον  τον Αλμυρό, που δέχτηκε σκάγια κυνηγετικού υ στον μηρό από άγνωστο , την ώρα που κυνηγούσε  με φίλους του σε αγροτική περιοχή του Αλμυρού .

 Κατά τη διάρκεια του κυνηγίου, στις 10.00 το πρωί  ακούστηκε πυροβολισμός από άλλο άτομο και ο άνδρας δέχτηκε σκάγια στον δεξί μηρό, με να τραυματιστεί.

Μετά  την καταγγελία των φίλων του στην Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, οπλοχρησία και σωματική από αμέλεια και παρά τις έρευνες που έγιναν ο δράστης δεν εντοπίστηκε.

Σύλληψη Αλβανού με μικροποσότητα ς

Έναν 34χρονο υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή μικροποσότητας ς.

Όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο, ο , που κινούνταν πεζός, κατείχε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 0,84 γρ. ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

 

Έκλεψε πινακίδες και  έριξε διαλυτικό σε αυτοκίνητο  στο Νότιο Πήλιο

Άγνωστος έκλεψε τις πινακίδες και  προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο ενός 27χρονου υπηκόου Αλβανίας σήμερα τα ξημερώματα σε χωριό του Νοτίου Πηλίου.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ο παθών, άγνωστος δράστης στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα του έκλεψε τις πινακίδες του αυτοκινήτου και στη συνέχεια του έριξε διαλυτικό στην οροφή, στο καπό και στην πόρτα, προκαλώντας του φθορές περίπου 1000 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση