Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη
Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Νέα δημιουργεί η τροπή που παίρνει η υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη μετά την εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του επιχειρηματία και δείχνει, έστω και αμυδρά, ένα στην άκρη του τούνελ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Cretalive, οι απαγωγείς με νέο που έστειλαν στην οικογένεια του επιχειρηματία έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους, από τα 30.000.000 ευρώ στα 18.000.000, δείγμα πως και οι ίδιοι κατανοούν πως είναι αδύνατο πλέον να πάρουν τα που απαιτούσαν.

Βέβαια οι πληροφορίες μας θέλουν την οικογένεια να μην έχει διαφοροποιηθεί από το που αρχικά είχε συγκεντρώσει (θυμίζουμε πως αυτό δεν υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ) ωστόσο το «ρίξιμο» των απαιτήσεων των απαγωγέων προς ένα που προσεγγίζει τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα, δείχνει πια εμφανώς πως και οι ίδιοι έχουν πειστεί πως η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα καν να πλησιάσει τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούσαν αρχικά (θυμίζουμε πως ξεκίνησαν από τα 100 εκ. και για πολύ καιρό ήταν… ακατέβατα) και πως θέλουν επίσης να τελειώνει αυτή η !

Αντιδράσεις έστω και ανεπίσημες από πλευράς της οικογένειας δεν έχουμε, ωστόσο είναι σίγουρο πως η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, από μια ομηρεία που μπαίνει σε λίγο στον 7ο μήνα της και που κρατά σε αγωνία όλη την κοινωνία και πρωτίστως την οικογένεια του επιχειρηματία που ζει απίστευτες στιγμές όλο αυτό το πολύχρονο διάστημα.

Πηγή: eleftherostypos.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση