Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μνήμη του Προστάτου της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου
Μνήμη του Προστάτου της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου

Μνήμη του Προστάτου της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου

Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας εορτάζει η Εκκλησία το Σάββατο 20/10.

Στην Τοπική Εκκλησία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός αός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την μνήμη του πανηγυρίζει, επίσης, το νεόδμητο και περικαλλές Παρεκκλήσιο, που βρίσκεται στο προαύλιο της Αστυνομικής Δ/νσης ς.

Την παραμονή της εορτής, στις 5.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσής, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 11π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό αό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη ΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» στις 20 Οκτωβρίου 2018, μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα , στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της ενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες :

Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας
 Την Παρασκευή (19-10-2018) και ώρα 18:30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Αρτεμίου στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

Διεύθυνση Αστυνομίας ς
 Την Παρασκευή (19-10-2018) και ώρα 17:30 Εσπερινός, Αρτοκλασία και Περιφορά της εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου, στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου του προαύλιου χώρου του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας.
 Το Σάββατο (20-10-2018) και ώρα 08:30 Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Αρτεμίου του προαύλιου χώρου του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας και ώρα 11:00 Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου – Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας.


 Το Σάββατο (20-10-2018) και ώρα 10:00 Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων – Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας.

Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας

Επιπλέον, πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι μισές από τις φιάλες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση