Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μητέρα χαστούκισε και απείλησε το παιδί της
Μητέρα χαστούκισε και απείλησε το παιδί της

Μητέρα χαστούκισε και απείλησε το παιδί της

Μι 38χρονη συνέλβαν σήμερα αστυνομικοί του , για .

Η μητέρα χαστούκισε και απείλησε το ανήλικο της και συνελήφθη μετά από μήνυση του εν διαστάσει συζύγου της, που έχει και την επιμέλεια του παιδιού.


Συνελήφθησαν δικυκλιστές να οδηγούν χωρίς δίπλωμα

Έντεκα συλλήψεις για οδήγηση δικύκλων χωρίς δίπλωμα έγιναν σήμερα στη Μαγνησία από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων και συγκεκριμένα οκτώ από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και από μια από τα Α.Τ. Περιφέρειας, Σκιάθου, και Μηλεών.

Εξιχνιάστηκε περιπτέρου

Δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου Έλληνα και ενός 17 Αλβανού σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για περιπτέρου στο κέντρο του Βόλου στις 19 Φεβρουαρίου 2015.

Οι δύο δράστες είχαν κλέψει μεγάλη ποσότητα τσιγάρων και καθώς έφευγαν από το σημείο είχαν γίνει αντιληπτοί από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια και να καταφέρουν να διαφύγουν, αφού τους έπεσαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ένα τηλέφωνο.

Τελικά, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο της κλοπής και από την εξέταση του τηλεφώνου οι αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτότητα των δύο δραστών, σχημάτισαν σε βάρος τους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση