Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία
Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Για ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθη 21χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η 19χρονη σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία.

Συνελήφθη για νομισμάτων

Εν τω μεταξύ, ένταλμα σύλληψης εκκρεμούσε σε βάρος 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών ς για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για χαρτονομισμάτων και κυκλοφορία.

Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 38χρονη υπήκοος Αλβανίας καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος της θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα
Έξι άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο ελέγχων να οδηγούν χωρίς δίπλωμα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερις από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και δύο από το Α.Τ. Β.Πηλίου καθώς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Εν τω μεταξύ, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, κατελήφθη 53χρονος Βούλγαρος να επαιτεί κι από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου ς με σης 10 ημερών για επαιτεία.

Τέλος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθησαν πέντε άτομα καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες και ναρκωτικά χάπια.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας 29χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα βάρους 0,98γρ., ένας 32χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 1,48γρ., μια 50χρονη στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια, ένας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 0,23γρ. κι ένας 20χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ποσότητα χασίς βάρους 0,55γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση