Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μέτρα της αστυνομίας στη Μαγνησία λόγω Κουφοντίνα  
Μέτρα της αστυνομίας στη Μαγνησία λόγω Κουφοντίνα  

Μέτρα της αστυνομίας στη Μαγνησία λόγω Κουφοντίνα  

Σε αυξημένη ετοιμότητα και επαγρύπνιση βρίσκεται  η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, μετά τις οδηγίες και το κατεπείγον έγγραφο του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. που έχει σταλεί από την περασμένη εβδομάδα, σε όλες τις Διευθύνσεις της χς, για τη λήψη μέτρων, υπό τον φόβο επιθέσεων για τον Δημ. Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με το έγγραφο, εντατικοποιούνται τα μέτρα προστασίας σε όλες τα , αυξάνονται οι αστυνομικές περιπολίες και δίνεται επιπλέον βαρύτητα σε πιθανούς στόχους, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας των αστυνομικών εντός και εκτός υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Παρασκευή στο Βόλο, λίγο πριν την ολοκλήρωση πορείας για τον απεργό Δημ. Κουφοντίνα, άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο γραφείο βουλευτή Δ , ενώ λίγες ώρες αργότερα, το Σάββατο το βράδυ δύο άτομα, ένας 37χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο,  πήγαν στην κεντρική είσοδο της πολυς όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΟΔΕ Μαγνησίας και ο 37χρονος έγραψε με σπρέι σύνθημα “Ο αέρας μυρίζει βενζίνη” και ο συνεργός του έσπασε με σφυρί την κεντρική είσοδο της πολυς.
Να σημειωθεί ότι σήμερα το απόγευμα στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Αγ. Νικολάου,  υπάρχει κάλεσμα για νέα συγκέντρωση από αλληλέγγυους στον Δημ. Κουφοντίνα.

Δεκαπέντε στη Μαγνησία

Δεκαπέντε πρόστιμα βεβαιώθηκαν χθες στη Μαγνησία.

Βεβαιώθηκαν ένα πρόστιμο σε πεζό και επτά σε οδηγούς για μη χρήση μάσκας και επτά σε οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση.

Σύλληψη ημεδαπής δυνάμει ενττος σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (01-03-2021) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βόλου, για το αδίκημα της διακεκριμένης ς από κοινού κατ' εξακολούθηση.

Σύλληψη δύο τόμων με μικροποσότητα ς

Συνελήφθησαν, χθες (01-03-2021) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθησαν να κατέχουν από μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -2,96- και -0,35- γραμμαρίων, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση