Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Mεθυσμένος Βούλγαρος νταλικέρης στην ΠΑΘΕ
Mεθυσμένος Βούλγαρος νταλικέρης στην ΠΑΘΕ

Mεθυσμένος Βούλγαρος νταλικέρης στην ΠΑΘΕ

Κίνδυνο αποτέλεσε για ανυποψίαστους οδηγούς ήταν ένας 36χρονος Βούλγαρος νταλικέρης, που οδηγούσε μεθυσμένος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ς.

Ο οδηγούσε νταλίκα με ρυμουλκούμενο και κινούνταν στο ρεύμα του δρόμου προς , ενώ έκανε «οχτάρια» στο δρόμο, με άμεσο κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που τον σταμάτησαν, στις 12 το μεσημέρι, του έκαναν αλκοτέστ το οποίο έδειξε ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του 1,88 και 1,77 τοις χιλίοις οι δύο μετρήσεις αντίστοιχα.

Ο συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διέρρηξε αυτοκίνητο

Έν τω μεταξύ έναν άγνωστο δράστη που το περασμένο Σάββατο διέρρηξε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο από το οποίο έκλεψε πορτοφόλι με και έγγραφα αναζητά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που έγινε σήμερα.

Ο δράστης έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου και πήγε από το ντουλαπάκι του συνοδηγού το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη που περιείχε 300 € και την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας .

Δεν σταμάτησε σε έλεγχο και βρισκόταν παράνομα στη χώρα

Τέλος, έναν 24χρονο Αλό συνέλα σήμερα, μετά από έρευνες για να τον εντοπίσουν του Α.Τ. Βελεστίνου. Ο νεαρός αλλοδαπός δεν σταμάτησε σε τροχονομικό έλεγχο και μετά από έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν στην Ελλάδα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο νεαρός συνελήφθη και θα κινηθεί η διαδικασία απέλασής του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση